Kérje személyes
konzultációnkat

Célok Célok Célok Célok Álmok Álmok Álmok Stratégia Stratégia Stratégia

Együttműködés Együttműködés Jövő Jövő Jövő Jövő Jövő Család Család Család

Család Család Család Nyereség Nyereség Nyereség Nyereség Csapat Csapat Csapat

Csapat Csapat Tradició Tradició Tradició Tradició Innováció Innováció Innováció

Győzelem Győzelem Győzelem Szabadság Szabadság Szabadság Pénz Pénz Pénz

A jövő aranyba öntve.

>

Személyre szabott megoldást kínálunk Önnek.
A Magyar Aranytartalék Kft. támaszt nyújt a biztonságos Aranytartalék képzésben.

Magyar Aranytartalék Kft.

Aranytartalék Programjának egyedi jellemzői

A Magyar Aranytartalék Kft. alapítójaként a kezdetektől az volt a célom, hogy átlátható, nyomon követhető és biztonságos aranytartalék képzési lehetőséget dolgozzak ki.

Mindezek mellett további törekvésem, hogy az aranytartalék képzés az Ügyfél részére gazdaságos legyen, valós élethelyzetekben valós és értékes megoldást nyújtson.

Hiszem, hogy egy modern Aranytartalék programnak a biztonságon és a gazdaságosságon túl kényelmes és innovatív megoldásokkal is szolgálnia kell az Ügyfelet.

Az alábbiakban röviden bemutatom, hogy a fent megfogalmazott célok megvalósulása érdekében milyen megoldásokat alkalmazunk Aranytartalék Programjainkban.

Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy ezen megoldások teszik egyedivé szolgáltatásainkat, nemcsak Magyarországon, hanem Európában is.

 

Biztonság és bizalom:

A magyar hatóságok minden aranyforgalmazót ellenőriznek, legyen az ékszer vagy befektetési arany kereskedő. Az arany minőségét az MKEH NEHITI hivatott ellenőrizni. A Magyar Aranytartalék Kft-nél nagy gondot fektetünk a hatóságok által elvárt előírások maximális teljesítésére.

A törvényi elvárásokon túl önkorlátozó intézkedéseket is bevezettünk. Ebben a témakörben Magyarországon elsőként hoztunk létre független Belső ellenőrzési bizottságot, a bizottság ellenőrzési folyamatát könyvvizsgáló írja elő, és tanúsítja a folyamat helyességét. Az ellenőrzés célja felülvizsgálni, hogy az Ügyfeleket maradéktalanul kiszolgáltuk-e a megrendelt arany mennyiséggel.

A Magyar Aranytartalék Kft. sajátos ellenőrzési módszerei közé tartozik, hogy a letétkezelőnél tárolt arany termékek meglétét rendszeresen ellenőrzi. Hazánkban elsőként ez a folyamat közjegyző jelenlétében zajlik, melynek igazoló okiratát ügyfeleink, cégünk irodájában megtekinthetik.

A letétkezelés folyamatát is szabályoztuk, letétkezelő csak az Ügyfelünknek adja át, vagy szállítja ki az aranyterméket. A Magyar Aranytartalék Kft. nem férhet hozzá az Ügyfél nevében nyilvántartott aranykészlethez.

Az őrzött aranytermékek biztosítással vannak ellátva, és nem képezik letétkezelő vagyonát. Így egy esetleges elemi kár, felszámolás vagy végelszámolás esetén is az Ügyfél aranyvagyona teljes biztonságban van.  Az őrzésben hagyott termék kizárólag az Ügyfél tulajdona.

 

Gazdaságos készletezés:

Az Aranytartalék program kereteiben Ön egy növekvő aranytartalékot hozhat létre. Befizetésről befizetésre egyre nagyobb aranyvagyon keletkezik.

Az aranyvagyont olyan kiszerelésű, súlyú és darabszámú aranyrudak formájában hozzuk Önnek létre, ahol a következő három elvárás érvényesül:

  • az adott befizetésből minél több arany kerüljön az Ön birtokába, azaz kedvező áron jusson hozzá az aranyhoz.

magyarázat: az, hogy milyen kiszerelésben készletezünk az nagymértékben befolyásolja az arany beszerzési árát

  • ha majdan értékesíteni szeretne aranytermékeiből, akkor minél több eladást tudjon belőle eszközölni.

megjegyzés: nem mindegy, hogy 100 grammnyi arany egy tömbben van, vagy 10 darab 10 grammos tömbben. Ha egyben van, akkor egy alkalommal lehet belőle értékesíteni. Ha 10 darab 10 grammos tömbben van, akkor 10 alkalommal lehet belőle értékesíteni.

  • ha majdan értékesíteni szeretne aranytermékeiből, akkor az eladási és visszavásárlási ár között alacsony legyen a különbség.

magyarázat: minél kisebb kiszerelésű az Ön arany tömbje, annál magasabb a különbség az eladási és a visszavásárlási ár között.

 

Gazdaságos letétkezelés:

Az aranyvagyon esetében a tárolást tekintve is körültekintően érdemes eljárni. A garantált biztonság mellett figyelembe kell venni azt is, hogy milyen költséggel jár a tárolás.

A Magyar Aranytartalék Kft. Aranytartalék Programjainak kezelési díja tartalmazza a tárolási költségeket is. Így Önnek nem kell külön tárolási díjat fizetnie.

 

Kényelem:

Közvetítő partnereink szakértői az aranybefektetéseknek és az Aranytartalék programoknak. Az Ő segítségükkel, akár az Ön otthonában is tájékoztatjuk Önt és családját arról, hogy hogyan lehet szakértelemmel felépíteni arany vagyont.

Közvetítő partnereink valóban partnerek abban, hogy segítsék Önt az Aranytartalék programmal kapcsolatban. 

 

Innováció:

A magyararanytartalek.hu honlapon biztosítunk Önnek egy személyre szóló web irodát. Nevezhetnénk akár arany trezornak is, amit ha az Ügyfél kinyit, akkor láthatja aktuális arany készletét, ezred gramm pontosságig. Ezen a felületen folyamatosan nyomon követheti befizetéseit, a befizetések számláit, letöltheti a házhozszállítási megrendelőjét vagy visszavásárlási lapját.

 

 Előnyök és egyedi jellemzők összefoglalása:

  • Anyagi előnyök: logikus készletezés

   letétkezelés külön díj felszámítása nélkül

  • Biztonsági egyediségek: átlátható, ellenőrzött pénz kezelés

       átlátható, ellenőrzött letétkezelés

  • Kényelmi előnyök: rugalmasság, gyorsaság

       személyre szóló webiroda

Ezen összefoglalóval igyekeztem segíteni Önt döntésében. Fent leírtakat mindenképpen érdemes figyelembe vennie, ha befektetési aranyban szeretné létrehozni tartalékát.

 

Tisztelettel:

Csepregi Csaba, alapító, ügyvezető

Ügyfélkapu / Webiroda

Visszahívást kérek

Kérem, töltse ki az űrlapot az adataival és mi rövidsen visszahívjuk!


Küldés